1 Se incalzeste cuptorul la 200°C. Într-un castron mare, se amesteca gemul, mustarul, coaja de lamâie, sucul de lamaie si 1/2 lingurita boia iute. Se scot 3 linguri din amestecul de gem, pentru carne.
2 Se asaza carnea Într-o tava de copt miCa. Se freaca cu 1/4 lingurita de sare si cu restul de 1/2
lingurita de boia iute. Se coace 15 minute. Se intind cele 3 linguri de amestec de gem peste carne si se mai coace 10 minute sau pâna când aceasta se patrunde, dar este Înca suculenta.
3 Între timp, Într-o cratita mare, se pun la fiert 2 cani de apa. Se adauga quinoa si restul de ½ lingurita de sare si se pun din nou la fiert. Se face focul mic, se acopera si se fierb 12 minute sau pâna se moaie. Se scurg.
4 Se toarna uleiul În castronul cu restul de amestec
de gem. Se adauga quinoa si se amesteca.
5 Cu un cutit, se scoate coaja de la grepfruturi. Lucrând deasupra unui castron pentru a pastra sucul, se taie pielitele ca sa ramâna pulpa. Se adauga feliile de grepfrut Si 1/4 cana de suc in castronul cu quinoa.
6 Se asaza salata de quinoa pe un strat de rucola. Deasupra se asaza carnea taiata in felii subtiri.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii