Porc cu smantana si ciuperci

Timp pregatire
375 minute
Complexitate
redusa
Porc cu smantana si ciuperci

Ingrediente

  • 4 bucati de pulpa de porc (app 200 g fiecare)
  • 1 ceapa, taiata
  • 1 lingura de ulei
  • 350 g ciuperci, feliate
  • 200 ml smantana
  • 200 ml de supa sau apa
  • sare, dupa gust
  • usturoi cu piper Kotanyi

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu o lingura de ulei. Deasupra se adauga bucatile de carne. Se rumenesc bucatile de carne pe ambele parti. Se adauga ciupercile.

In vasul de ceramica al aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l se adauga ingredientele calite.

Supa se amesteca cu smantana, sare dupa gust si usturoi cu piper. Se toarna deasupra bucatilor de carne.

Crock Pot-ul se seteaza pe HIGH la 6 ore. Puteti seta si pe Low la 8 ore.

Se serveste cu garnitura de orez sau taitei lati si smantana. Aveti grija cand scoateti bucatile de carne din Crock Pot, sunt foarte fragede.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise