Porc a la Piemonteze

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne porc,
  • rosii,
  • ceapa,
  • usturoi,
  • sare si piper,
  • morcov,
  • marar,
  • patrunjel

Mod de preparare

Se toaca ceapa,se rade morcovul,se taie marunt usturoiul,se toaca verdeata si se taie rosiile cuburi..se pun intr-un bol mare se adauga ulei si 200 de ml de apa...se pune in frigider aprox 1 ora..se taie carnea ca de friptura..se pune intr-o tava si se toarna peste compozitia din castron...se baga la cuptor la foc mic tim de 90 de minute..se poate servi cu cartofi pane

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise