Popcorn cu caramel

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g popcorn
  • 140 g unt
  • 140 g zahar brun

Mod de preparare

Se pune popcornul intr-un castron cu capac (potrivit pentru cuptorul cu microunde) si se lasa in cuptor timp de 2-3 min la temperatura inalta. Se pune popcornul in castron mare si se repeta procesul inca de 4 ori. Se poate pregati popcornul cu o zi inainte, dar se va depozita intr-o cutie vidata. Intre timp , se topeste 140 g unt intr-o tigaie, se adauga 140 g zahar brun. Se incalzeste incet pina cind se topeste zaharul. Se toarna caramelul peste popcorn si se amestec foarte bine. Se lasa la racit si se serveste in pahare de plastic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise