Incalzim cuptorul la 180 de grade C.
Incalzim cuptorul la 180 de grade C.
Primele 6 ingrediente le punem intr-un bol de plastic si amestecam bine de tot sa se omogenizeze toate.
Daca doriti, puteti adauga si verdeata tocata marunt.
Luam o hartie de copt, o mototolim si o udam bine, o stoarcem si o intindem pe o suprafata plana.
Dam o forma dreptunghiulara compozitiei de rulada pe care o intindem de marimea dorita. Eu am facut doua rulade din acest amestec.
Intindem 4 felii de cascaval, peste ele alte 4 de sunca.
Luam jumatate din spanacul-baby spalat si bine stors si il asezam la unul din capete, punem ouale fierte de prepelita, morcoveii-baby si fasii de ardei gras rosu.
Rulam cu grija cat mai strans, cu ajutorul hartiei de copt. Intindem feliile de piept de porc suprapuse si rulam rulada in ele.
Procedam la fel si cu a doua rulada.
Punem intr-un vas termorezistent uns bine, cam 100 ml vin alb si asezam cele doua rulade in vas.
Dam vasul la cuptor pentru 50-60 de minute, pana cand pieptul de porc s-a rumenit frumos.
Dupa necesitate, lasam rulada sa se raceasca sau o tinem la cald sa o putem servi alaturi de garnitura dorita si o salata verde.
Pofta mare sa aveti !
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii