pollo alla romana(pu romanesc)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 3 ardei grasi de diferite culori
  • ulei de masline
  • sare
  • zahar si otet

Mod de preparare

se taie pieptul bacati si se caleste in uleiul de masline ,in prealabil se curata ardeii si se taie bucatele ,de dimensiunea aproximativa a pieptului de pui si se calesc in o alta tigaie la foc mic iar cand sunt aproape gata se adauga un pic de zahar si un pic de sare se adauga la pieptul de pui se amesteca , se adauga un pic de otet si se pune capacul timp de 5 minute.pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise