Calim ceapa tocata in ulei de masline pana devine transparenta.adaugam carnatii taiati si usturoiul tocat si lasam 10 minute la foc mic. Adaugam apoi ciupercile curatate si taiate felii ,saram si lasam inca 15 minute la foc potrivit.La urma punem sucul de rosii si mai lasam 5-10 minute.
Asezarea in tava e la fel ca la lasagna: punem cateva linguri din sosul de carnati pe fundul tavii,apoi jumatate de mamaliga(care trebuie sa fie fierbinte si destul de moale pt a se intinde pe toata suprafata tavii),presaram parmezan ras si bucati de gorgonzola(se poate inlocui cu cascaval),apoi turnam jumatate din sos.Continuam cu restul de mamaliga,parmezan si restul de sos.
Dam la cuptorul preincins la 200 de grade pt 20 minute.Inainte de a servi presaram patrunjel tocat.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii