Ceafa de porc se taie felii, cam cat un deget de groase, se condimenteaza si se asaza intr-o tava. Usturoiul se taie felii, se cresteaza carnea si se baga intre crestaturi. Se adauga apa, cat sa acopere carnea. Se tine la cuptor cam o ora, la 190 grade Celsius, intorcandu-o, din cand in cand de pe o parte pe alta. Aproape de sfarsit se adauga vinul si rosiile in bulion. Se mai lasa la cupor 10 minute. Se serveste cu garnitura de legume, care in prealabil au fost fierte. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii