Poate cei mai buni biscuiti pe care i-am mancat pana acum (si cel mai usor de facut).
Se amesteca toate ingredientele mai putin stafidele cu un mixer intr-un vas adanc. La sfarsit se adauga stafidele si se incorporeaza amestecand usor. Pe o tava pe care s-a pus hartie de copt se pun cu o lingura mici cantitati de amestec la distanta in asa fel incit sa nu se atinga la copt. Daca amestecul este prea lipicios se poate pune la rece, in frigider, cateva minute pentru a se intari putin.
Se pun la copt pentru 15 min in cuptorul incins la 160 C. Se scot din cuptor si se lasa cateva minute pana se intaresc biscuitii. Dupa ce s-au intarit se pot desprinde de pe hartia de copt si se pun pe o grila pentru a se raci complet.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii