Se taie ceapa julien (fidelute).
Se caleste 3 min in ulei incins.
Se adauga Vegeta, carnea tocata, sunculita taiata marunt, smantana si se mai lasa 5 min.
Se trage de pe foc, se raceste si se adauga un ou si mararul tocat marunt.
Se amesteca bine.
Se intinde foaia de luat si se taie in patru.
Pe fiecare patrat se pune in ordine felia de cascaval, 2 linguri de compozitie cu carne, felia de branza.
Se pliaza ca un plic sau ca o punguta si se da la cuptor (care a fost incins in prealabil la foc mediu) 20 min.
Se mananca cald cu multa smantana sau reci ca aperitiv.
Atentie, nu adaugati deloc sare!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii