Atat pestele cat si branza sunt produse deosebit de apreciate atat pentru sadviciuri cat se ca gustari, aperitive la diverse ocazii. Am prezentat cateva combinatii din aceste produse, pentru aperitive delicioase pe care le-am servit cu diferite ocazii.
Pe o foaie de branza topita feliata, se pot aseza diferite sortimente de peste, apoi se ruleaza formand conuri sau modele de flori.
Pe primul platou am folosit jumatati de surimi pentru umplutura si fasii de ceapa verde pentru crengute pentru a modela o ramura.
Pentru platoul urmator am folosit fasii de peste de ansoa,iar tartinele unse cu icre de scrumbie, le-am ornat cu rulouri din ansoa umplute cu masline si fasii de gogosar din otet.Pe mijloc am asezat masline de diferite sortimente si cuburi de cas de oaie conservat in ulei cu sare si mirodenii.
Se pot servi cu legume proaspete.
Preparatele din branza proaspata sau cascaval, arata minunat daca le prezentam sub forma de cuburi, pe felii de castravete sau ridiche, combinate cu rosii shery, masline sau struguri si nuci.
Platoul cu scrumbie l-am garnisit cu masline si ardei rosu
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii