Platou ţărănesc

Timp pregatire
1200 minute
Complexitate
redusa
Platou ţărănesc

Ingrediente

  • cârnaţi de porc făcuţi în casă
  • ceapă
  • ardei roşu
  • brânză de oaie maturată

Mod de preparare

Nişte prieteni dragi au venit în vizită într-o duminică dimineaţă,aşa că,la repezeală,cu ce-am găsit prin frigider am încropit un platou:

cârnaţi afumaţi tăiaţi felii groase,alt tip de cârnaţi ,tot afumaţi dar fierţi şi la fel tăiaţi,ceapă tăiată julien,brânza de oaie(un fel de caşcaval făcut ân casă)tăiată bastonaşe şi ardeii feliaţi.

Asta ca să meargă bine o ţuică bună,într-o zi rece de iarnă.

La mai multe întâlniri cu prietenii şi... bon appetit!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise