Se pregateste un gratar, se unge cu unt si la foc mare se frig antricoatele, avand grija sa nu le uscam.
Dupa ce luam antricoatele de pe gratar, le asezonam cu sare si piper si le asezam pe un platou.
Pe acest platou,asezam langa carne: 8 ardei umpluti, din care 4 cu 4 oua tocate amestecate cu verdeata, iar 4 cu ficatul sotat cu ceapa. 8 rosii care au fost taiate jumatati, scurse de zeama, presarate cu sare, zahar, date prin pesmet si date la cuptor intr-o tava unsa cu unt pentru 5 minute, galuste sarbesti facute din cartofii fierti si facuti piure amestecati cu 2 oua 3-4 linguri de faina sare si branza rasa, care se prajesc in ulei. Tot pe acest platou se poate pune si un mujdei de usturoi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii