Ciupercile se taie sferturi si se calesc in ulei de masline timp de 10-15 min. Cartofii se taie cuburi si se fierb cu sare timp de 15-20 min.
Orezul se pune la calit in putin ulei de masline si apoi se pune apa clocotita peste el si se lasa la fiert molcom 20-25 min.
Se aseaza e fafurie, se asezoneaza cu patrunjel verde. Se poate servi si cu mujdei de usturoi.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii