PLATOU PANGASIUS CU OREZ SI LEGUME

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
PLATOU PANGASIUS CU OREZ SI LEGUME

Ingrediente

  • 500g file pangasius
  • 1 ou,faina,sare,apa minerala
  • 1 pahar orez
  • 2 cepe verzi
  • 200 g amestec legume(eu am folosit amestec de morcov,mazare si porumb)
  • ulei pentru prajit
  • feliute de lamaie pentru ornat

Mod de preparare

Pestele se portioneaza(mie mi-au iesit 12 bucati),se aseaza pe un servetel sa absoarba surplusul de apa,se da prin faina,prin aluatul facut ca pentru snitele din ou,faina si apa minerala si se prajeste in ulei incins.

Se caleste ceapa cu delikat,se adauga orezul,se mai caleste un pic si se adauga 3 pahare de apa.Se lasa la fiert.

Se calesc si legumele si se aseaza toate pe un platou.Se orneaza cu feliute de lamaie.

Este suficient pentru 4 persoane.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise