Cascavalul se taie sub forma de triunghiuri, de grosime potrivita, se impesmeteaza ( respectand regula : faina, ou batut, pesmet ) de doua ori ( pt. a nu se sparge la prajit ) si se prajeste in ulei incins pe o parte si pe alta.
Mititeii se frig pe gratar ( ideea e ca trebuie sa ramana zemosi !!).
Carnatii se taie in bucati, se cresteaza la capete in cruce si se prajesc in ulei sau se gatesc pe gratar.
Cartofii se taie bastonase subtiri si se prajesc in ulei.Puneti un pic de sare , sa fie mai gustosi.
Castravetii murati si gogosarii se taie julienne ( fasii mai late ).
Ardeiul gras se taie pe jumatate, se scobeste de cotor si seminte si se umple cu mustar.
Rosia se taie pe jumatate si se frige pe gratar, cu putin sos de soia si sare.
Preparatul se aranjeaza pe un platou, impreuna cu garnitura de cartofi prajiti si muraturile, la imaginatia fiecaruia.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii