Se da miezul de dovleac pe razatoarea mare, se presara cu o lingurita de sare si se lasa sa stea asa circa 30 de minute. Se taie marunt slaninuta si ceapa si se prajesc intr-o tigaie, pana ce se rumenesc usor. Se stoarce dovleacul intr-un stergar de bucatarie, se pune in tigaia cu bacon si ceapa si se prajeste si el la foc iute. Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se incorporeaza, pe rand, ouale, faina, frunzulitele de patrunjel, ardeiul iute taiat marunt si cascavalul ras. Se amesteca bine, se sareaza, se pipereaza. Din compozitia astfel preparata se fac 12 placintele (cam o lingura plina pentru fiecare), care se prajesc in uleiul incins circa 5 minute pe fiecare parte. Se servesc fierbinti, cu salata verde.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii