1. Se face umplutura din cas ras, ceapa verde tocata, marar tocat, 4 oua, piper si boia de ardei.
2. Se intinde foaia si se decupeaza cu o cana rotocoale in care se aseaza o lingura de umplutura si se lipeste.
3. Se aseaza hartie de copt in tava de la aragaz, se unge cu unt si se incinge.
In tava incinsa se aseaza placintelele si se dau la cuptor timp de 15-20 minute.
Se scot pe un cos si se lasa sa se racoreasca.
4. Se servesc cu compot sau cu iaurt.
Eu le-am servit cu compot de piersici, dar la fel de bine merg servite si cu iaurt de oaie. Sunt delicioase.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii