Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul, amestecam bine, punem drojdia si zaharul, iar dupa ce le-am incorporat punem si faina treptat pana obtinem un aluat moale si elastic, dar nelipicios. Il lasam la crescut, intr-un loc cald, pana isi dubleaza volumul.
Branza o radem, patrunjelul spalat il tocam si il amestecam cu branza.
Dupa ce aluatul a crescut, il framantam cat sa scoatem bulele de aer, il rulam si il taiem in 10-12 bucati egale.
Tapetam masa de lucru cu faina, iar cu ajutorul unui facalet/sucitor intindem fiecare bucatica de aluat si o umplem cu o lingura de branza.
Pt a nu iesi branza din aluat la prajit, marginile le apasam cu o furculita.
Le prajim pe ambele parti in ulei incins si le scoatem pe hartie absorbanta.
Sunt ca niste langosi doar mult mai pufosi si gustosi.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii