Faina se amesteca cu 1 lingurita de sare. Drojdia o amestecam cu 1 lingurita de zahar, adaugam apa calduta si apoi faina pana obtinem o compozitie ca cea de clatite. Lasam maiaua pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam faina cat cuprinde si 2 linguri de ulei si o framantam timp de 15 minute. Aluatul il lasam la dospit timp de 1 ora, apoi mai adaugam faina si il impartim in bile mai mari.
Branza o frecam pana devine ca o crema, adaugam ardeiul dat pe razatoarea mica, piper, marar si ciupercile taiate marunt si se amesteca toata ingredientele. Fiecare bila de aluat o intindem, punem cate o lingura de umplutura, o impaturim si intindem placinta, ii facem o gaura in mijloc si o punem la prajit in ulei incins.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii