Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga bacon feliat si ceapa taiata marunt si se prajeste timp de 5 min, pana cand ceapa devine transparenta. Se adauga faina si se mentine pe foc pentru inca cateva minute, invartind constant. Se inlatura apoi de pe foc si se varsa treptat in lapte. Se pune apoi la fiert, amestecand constant, pana cand sosul se ingroasa iar apoi fierbe si devine neted. Se aseaza compozitia intr-o tava de placinte, rotunda. Se amesteca pesmetii impreuna cu cu branza data in prealabil prin razatoare iar apoi se presara in tava, peste compozitie. Se aseaza la cuptor pentru 5 minute, pana devine brun-aurie.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii