Aluatul se lasa la descongelat.In tava pt.cuptor se pune hartie vegetala care se unge cu putin ulei.Umplutura:cine are branza dulce de vaca sau urda de calitate mai buna va iesi umplutura mai groasa....ce am gasit eu in comert este urda si branza proaspata(o,3%grasime)le-am amestecat cu smantana.Albusele se bat spuma.Galbenusele se mixeaza cu zaharul vanelat,zahar dupa gust,coaja de lamaie si portocala,putin suc proaspat de portocala,adauga albusele si amesteca usor cu lingura,adauga amestecul de branza,gris,stafide(azi nu am avut,am pus fructe seci)zahar daca mai trebuie.....A iesit o crema moale,Se intinde foaia peste hartia vegetala,se pune umplutura si se ruleaza usor cat se poate,apoi celelalte.Umplutura a dat pt.5 foi.Se ung foile cu un ou batut,se impung cu furculita si se dau la copt.De multe ori fac acest desert,iasa f. bun.Se taie patratele si deaupra se pune zahar pudra.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii