PLACINTA RAPIDA CU BRANZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi pentru placinta
  • 500 g branza telemea
  • 200 g stafide
  • 200 g zahar
  • 2 oua
  • coaja de lamaie rasa
  • coaja de la o portocala
  • 1 plic zahar vanilat
  • ulei
  • 1/2 pahar de apa si 2 linguri de zahar pentru sirop

Mod de preparare

Amesteci ouale cu zaharul, pliculetul cu zahar vanilat, coaja de portocala si lamaie, stafidele si branza. Apoi se unge tava cu ulei si se asaza jumatate din foile de placinta, unse in prealabil cu ulei. Se toarna compozitia de branza, se uniformizeaza, se asaza restul de foi, unse si ele cu ulei.

Tava se pune in cuptorul preincalzit pentru 20\'. Dupa coacere se stropeste placinta cu siropul de zahar, pentru a se fragezi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise