Amesteci ouale cu zaharul, pliculetul cu zahar vanilat, coaja de portocala si lamaie, stafidele si branza. Apoi se unge tava cu ulei si se asaza jumatate din foile de placinta, unse in prealabil cu ulei. Se toarna compozitia de branza, se uniformizeaza, se asaza restul de foi, unse si ele cu ulei.
Tava se pune in cuptorul preincalzit pentru 20\'. Dupa coacere se stropeste placinta cu siropul de zahar, pentru a se fragezi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii