placinta rapida

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg.de faina
  • 1 praf de copt stins cu putin otet
  • 1 lingurita de sare
  • apa calduta.

Mod de preparare

se amesteca faina cu sarea si praful de copt stins in putin otet,apoi se adauga treptat apa calduta amestecand continu pana devine un aluat ca la placinte,adica se poate intinde cu sucitorul pe masa.dupa ce am amestecat aluatul aproximativ 3 minute,il impartim in bucati mici de marimea unui ou si presaram pe masa faina apoi intindem cu sucitorul fiecare bucata de aluat si il calim in ulei fierbinte.se serveste cu branza,cu dulceata simpla,adica este buna indiferent cum o servim.pofta buna!este o reteta de la bunica si sper sa va placa.din pacate nu am posibilitatea sa va arat poza,dar se prepara simplu si copiilor le-a placut foarte mult.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise