se amesteca faina cu sarea si praful de copt stins in putin otet,apoi se adauga treptat apa calduta amestecand continu pana devine un aluat ca la placinte,adica se poate intinde cu sucitorul pe masa.dupa ce am amestecat aluatul aproximativ 3 minute,il impartim in bucati mici de marimea unui ou si presaram pe masa faina apoi intindem cu sucitorul fiecare bucata de aluat si il calim in ulei fierbinte.se serveste cu branza,cu dulceata simpla,adica este buna indiferent cum o servim.pofta buna!este o reteta de la bunica si sper sa va placa.din pacate nu am posibilitatea sa va arat poza,dar se prepara simplu si copiilor le-a placut foarte mult.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii