Intr-o tigaie se inabuse carnea tocata, cepele taiate marunt, ardeiul gras tocat si spre sfirsit se adauga usturoii. Se amesteca continuu pina cind continutul se rumeneste un pic.
Intr-un vas jena - se vor alterna straturi astfel:
1. Un strat de cartofi pasati piure
2. Un strat de carne (amestecul din tigaie)
3. Un strat de boabe de porumb
Aceste straturi se alterneaza pina cind se termina cu un strat de cartofi. Se rade pe deasupra brinza de oaie si /sau cascaval si se da la cuptor pt 15 minute . Se serveste calda cu smintina pe deasupra
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii