se numara foile si se impart in doua
se pune o foaie in tavaunsa cu ulei
se unge foaia cu ulei si se presara putin pesmet
se repeta operatia pana am pus jumatate din cantitatea de foi
se pune branza pe care am amestecat_o bine,telemea cu cealalta cu ouale ,mararul taiat marunt si cozile de ceapa taiate
se pune cealalte jumatate de cantitate de foi
la sfarsit se taie in tava in forma si dimensiunea pe care o vrem .se topeste margarina si se pune peste .se mai taie inca o data ca sa patrunda margarina bine
se pune in cuptor la 175° pana cand s_a rumenit bine.sa devina putin maronie(cam 30 min)
se mananca rece sau calda cu smantana peste
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii