Se desfac foile de placinta si intr-o tava cu peretii mai inalti se pune hartie pentru copt, se unge cu putin ulei si se aseaza foile de placinta in felul urmator: 2 foi pe fundul tavii unse intre ele, apoi celalalte se pliseaza ca o armonica pana se termina si se umple tava. Intr-un castron maren se amesteca zaharul cu ouale, vanilia si stafidele. Se adauga apoi iaurtul din galetusa si se toarna peste foile de placinta. Se tine cont ca toata compozitia sa fie uniform repartizata printre pliseurile formate din foile de placinta. Se coace la foc mic circa 30 minute, pana ce se inchiaga compozitia si se rumeneste usor. Esta foarte gustoasa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii