Se desfac foile de placinta si intr-o tava cu peretii mai inalti se pune hartie pentru copt, se unge cu putin ulei si se aseaza foile de placinta in felul urmator: 2 foi pe fundul tavii unse intre ele, apoi celalalte se pliseaza ca o armonica pana se termina si se umple tava. Intr-un castron maren se amesteca zaharul cu ouale, vanilia si stafidele. Se adauga apoi iaurtul din galetusa si se toarna peste foile de placinta. Se tine cont ca toata compozitia sa fie uniform repartizata printre pliseurile formate din foile de placinta. Se coace la foc mic circa 30 minute, pana ce se inchiaga compozitia si se rumeneste usor. Esta foarte gustoasa.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii