Se taie costita cubulete si se caleste.
Se taie ceapa rondele si se adauga in tigaie, peste costita.
Se condimenteaza cu ienibahar si se caleste timp de 5 minute.
Se prepara un amestec din oua, smantana si schweizer.
Se aseaza aluatul in tava si se inteapa cu furculita.
Ceapa si costita se intind uniform pe toata suprafata, dupa care se adauga amestecul din oua, smantana si schweizer.
Se da la cuptor 30 de minute la 180 de grade.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii