Dovleacul se rade prin razatoare cu gauri mari, intr-o cratita de 2 l jumatate apoi se adauga zaharul si untul si se lasa acoperit, la foc mic amestecand din cand in cand, ca dovleacul sa nu se prinda de cratita. Nu trebuie sa se terciuiasca, ci numai sa se moaie. Va fi gata in circa 30-40 min. Apa nu se pune deloc. Cand se ia de pe foc, se amesteca cu zaharul vanilinat (un plic). Dupa ce s-a tinut la rece, se intinde umplutura unfiform pe o foaie coapta, se niveleaza cu cutitul si apoi se acopera cu a doua foaie. Se pudreaza cu zahar si se taie patrate.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii