Tortellini se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg de apa si se acopera pentru a ramane calde.
Se prepara un sos astfel: se taie bucatele mici usturoiul si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei de masline. Dupa 30 de secunde se adauga ceapa taiata marunt si jumatatea de ardei taiata bucatele mici, se caleste pana cand ceapa devine sticloasa, dupa care se adauga o lingurita de vegeta, piper si condimente dupa gust (busuioc si oregano).
Intr-un vas pentru cuptor se pune sosul preparat in care se amesteca tortellini. Vasul nu trebuie tapetat cu unt sau faina, poate fi curat.
Se bat cele 2 oua cu 200 ml smantana si se adauga uniform peste paste. Nu se mai amesteca. Apoi se rad 100 g de cascaval deasupra si se da la cuptor timp de 20-25 minute, la foc mediu.
Se poate servi cald sau rece. Se taie felii ca de tort direct din vas si se poate servi fara garnitura.
Pofta buna, e delicioasa reteta!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii