Pieptii de pui se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata, se racesc,se dau prin masina de tocat. Cepele taiate marunt se calesc in putin ulei, se adauga carnea de pui, putina apa si se lasa la fiert pana se inmoaie ceapa.Cand se raceste amestecul, se adauga ouale pe rand, sare si piper. Intr-o tava unsa se pune o foaie ce se unge cu o pensula cu putin ulei, apoi alta foaie ce se unge cu ketchup si tot asa 1/3 pachet de foi,apoi jumatate din carne, se repeta cu alta treime din foi unse alternativ, restul de carne si restul de foi.Peste fiecare strat de carne se pune patrunjel tocat. Ultima foaie se unge cu ulei si cu un cutit ascutit,se taie placinta rondele pana la jumatate din grosime pentru ca atunci cand este gata sa poata fi mai usor taiata.Se introduce in cuptorul preancalzit la 150*. Cand este aproape gata, se mai unge cu putin kechup. Se introduce in cuptor inca putin
Sa aveti pofta!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii