- să curăță merele și se dau prin răzătoare. Se pun într-o cratiță, unde se adaugă zahărul tos și cel vanilat.
- se pun pe foc și se călesc până se topește zahărul.
- întindem în tava tapetată cu hârtie de copt o foaie de aluat, peste care presărăm puțin griș, care absoarbe din zeama lăsată de mere. Punem compoziția de mere , pe care o acoperim cu a doua foaie de aluat.
- băgăm la cuptor până se rumenește, iar apoi presărăm zahăr pudră.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii