- să curăță merele și se dau prin răzătoare. Se pun într-o cratiță, unde se adaugă zahărul tos și cel vanilat.
- se pun pe foc și se călesc până se topește zahărul.
- întindem în tava tapetată cu hârtie de copt o foaie de aluat, peste care presărăm puțin griș, care absoarbe din zeama lăsată de mere. Punem compoziția de mere , pe care o acoperim cu a doua foaie de aluat.
- băgăm la cuptor până se rumenește, iar apoi presărăm zahăr pudră.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii