E foarte usor de facut, iar imaginile practic nici nu mai necesita explicatii!
- se curata ceapa si cartofii si batem ouale intr-un bol
- ceapa se taie felii si se pune usor la calit in 50 gr unt / margarina
- cartofii se taie felii – chipsuri – rand pe rand fiecare in timp ce ii punem in tava
- se ia un vas rotund termorezistent sau o tava rotunda de prajituri si se unge cu unt/ margarina
- se aseaza pe marginile laterale un rand de cartofi, apoi se aseaza un strat si pe fundul formei
- punem apoi un rand de ceapa apoi un rand de ou batut si condimentam cu sare, piper, frunze de patrunjel
- punem apoi urmatorul rand de cartofi, apoi ceapa, ou, condimente …si tot asa pana ajungem sus
- ungem deasupra cartofii cu putin unt, acoperim cu folie de Al. si punem in cuptorul preincalzit la 200 grade.
Se lasa la cuptor aprox o ora si jumatate, apoi luam folia si mai lasam 30 min pana cartofii de deasupra devin crocanti
Si uite cat de bine poate sa arate o banala mancare din cartofi :)
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii