Placinta de brinza de vaci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Placinta de brinza de vaci

Ingrediente

  • un pachet de foi de placinta
  • 1 kg de brinza de vaci
  • 300g zahar
  • 9 oua
  • 50ml ulei.

Mod de preparare

Brinza de vaci o amestecati cu 8 galbenusuri si zaharul.Dupa omogenizare bateti 8 albusuri spuma si apoi amestecati cu brinza de vaci.

Ungeti o tava cu ulei si incepeti sa puneti pe rind cite o foaie(fiecare foaie o ungeti cu ulei amestecat cu apa).Eu pun cite 4 foi.Turnati cmpozitia de brinza si apoi puneti alte 4 foi unse fiecare cu ulei amestecat cu apa.Deasupra ungeti cu oul ramas.Dati la cuptor 20 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise