Se pune faina intr-un bol, se adauga maiaua facuta din o cana de apa calduta, un cub de drojdie, o lingura de zahar, sare si o lingura de ulei. Se obtine un aluat tare, care se da la frigider o jumatate de ora.
Intre timp de caleste varza, cu morcovul ras, marar, boia, chimen sare si piper.
Se intinde aluatul se adauga umplutura de varza si se ruleaza. Optional se unge cu ou. Se da la cuptor pana se coace.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii