Ungem tava de copt cu unt. Amestecam 5 oua cu urda, zahar vanilat, un pic de sare si stafide.
Folosim hartie de copt. Punem cate 2 foi pe care le ungem cu unt si intindem umplutura. 2 foi peste sau mai multe dar puse un pic sifonate. Turnam umplutura si tot asa. Nu trebuie uitat sa ungem foile cu unt.
Amestecam smantana cu 1 ou si 1 plic de zahar vanilat.Turnam amestecul peste placinta, uniform si cu un cutit intepam din loc in loc placinta. O bagam la cuptor pana se rumeneste bine. O lasam la foc mediu. Cand o scoatem taiem marginile pentru ca o sa fie mai uscate.
O putem servi atat rece cat si calda.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii