Branza se amesteca cu zaharul,smantana,vanilie,coaja de lamaie si ouale plus 2 galbenusuri si lingura de faina.Apoi se bat spuma tare cele 2 albusuri si se adauga in branza, amestecand cu grija de jos in sus.Se ia o tava dreptunghiulara se unge bine cu unt.Se aseaza pe rand 5 foi de placinta unse cu unt topit pe fiecare,se toarna compozitia de branza si se continua cu inca 5 foi de placinta,fiecare unse cu unt topit.Se baga la cuptorul incins la 180gC pentru 15 minute,se scoate se bat cele 3 oua cu cele 3 linguri de lapte si se toarna deasupra placintei si se mai lasa la cuptor pentru 30-35 de minute.Se scoate se portioneaza apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii