Ouale intregi se amesteca bine cu zaharul , pina isi dubleaza volumul.
Se adauga apoi zaharul vanilat, iaurtul si sarea. Merele se razuiesc pe razatoarea cu gauri mari si se adauga la compozitie impreuna cu celelalte ingrediente. Se amesteca cu lingura si se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie de copt.Se da la cuptor pina face deasupra o crusta aurie. Se incearca cu scobitoarea.
Dupa ce se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar praf si se serveste calda preferabil.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii