Placinta cu mere si scortisoara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 mere mari
  • 2 linguri cu faina pline cu virf
  • 4 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 2 linguri iaurt
  • 100 g brinza proaspata de vaci
  • 1/2 praf de copt
  • o lingurita scortisoara macinata
  • 100 g zahar tos
  • 1 zahar vanilat
  • sare

Mod de preparare

Ouale intregi se amesteca bine cu zaharul , pina isi dubleaza volumul.

Se adauga apoi zaharul vanilat, iaurtul si sarea. Merele se razuiesc pe razatoarea cu gauri mari si se adauga la compozitie impreuna cu celelalte ingrediente. Se amesteca cu lingura si se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie de copt.Se da la cuptor pina face deasupra o crusta aurie. Se incearca cu scobitoarea.

Dupa ce se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar praf si se serveste calda preferabil.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise