Intr-un vas se freaca untul cu zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Apoi se adauga cele 2 oua si se omogenizeaza bine iar la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt.Se framanta bine pana devine un aluat omogen.Se pune intr-o folie de plasic se se da la frigider patru 1 ora.
Merele se curata si se dau pe razatoarea mare sau la robot.Se pune intr-o cratita la foc mic amestecat cu zahar dupa gust si se lasa sa se innmoie bine.Se pune apoi scortisoara si zaharul vanilat si se lasa apoi la scurs intr-o stracuratoare.
Se scoate aluatul din frigider si se imparte in 2.Se pune prima foaie intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie pergameni,se pune deasupra umplutura scursa bine si se acopera cu a 2 foaie.Se baga in cuptorul preicalzit la 190gC pentru 20-30 de minute.Se scoate si se pudreaza cu zahar pudra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii