Vom intra in post fff curind și eu zic că e bine sa ne reamintim această rețetă atit de simplă si ffff gustoasa.
Amestecam intr-un bol faina, zaharul și grișul. Dam merele prin răzătoare si apoi adaugam cele 100 gr. zahar si scorțișoara. Intr-o tava nu ff mare (as zice mai mica decit tava de aragaz clasica..poate chiar un vas termorezistent. Zic treaba asta pentru ca eu am folosit o tava cam mare si straturile nu sunt ff groase sa se vada ff bine). Așadar, intr-o tava, punem cubulețe de unt (sau margarina) apoi un strat de ingrediente uscate, apoi un strat de mere, iar unt (sau margarina), iar ingrediente uscate, iar mere si la urma strat de ingrediente uscate si finalizam cu unt (ca in foto).
Dam la cuptor la temperatura medie pentru a avea timp sa se insiropeze blatul uscat cu zeama de la mere si untul aprox o ora. Se servește rece alaturi de o ceșcuță cu cafea ori lapte cald..:) Spor la prăjiturit și numai bine dragii mei..
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii