Placinta cu iaurt

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu iaurt

Ingrediente

  • un pachet de foi:6 oua
  • 500 ml iaurt gras
  • 250g zahar
  • zahar vanilat
  • 100g smintina
  • 50ml ulei.

Mod de preparare

Bate cu telu iaurtul,5 oua,zaharul,zaharul vanilat.Ungem cu margarina o tava o tapetam cu faina.Intr-un castron amsetecam ulei si putina apa si ungem fiecare foaie.

Asezam in tava jumatate din foi peste care torni umplutura si apoi pui si celelalte foi ramase.Bati oul cu smintina si intinzi uniform peste foi.Dai la cuptor 45 de minute.Scoti placinta din cuptor si o servesti calda si optional o poti pudra cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise