Apa calduta se amesteca cu uleiul si otetul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt . Rezulta un aluat elastic, care se intinde foarte usor – nu se lasa la crescut.
Merelele se rad pe razatoarea mare si se storc - nu se calesc. Zaharul se adauga pe foaia de aluat, pentru a nu lasa zeama.
Varza murata, taiata fideluta, se pune la fiert. Se scurge bine de apa si se amesteca cu zahar si putin ulei de masline.
Dupa ce aluatul este gata si compozitiile pentru umputura pregatite se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Pe foaia intinsa se pune marul stors, zaharul si scortisoara sau varza pregatita ca mai sus. Se ruleaza si se pune in tava unsa cu ulei.
Se coace cam 40-50 min la foc potrivit. Se lasa putin sa se racoreasca putin, se portioneaza si se pudreza cu zahar pudra.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii