Amestecam branza de vaci cu:10 linguri de zahar brun,4 sau 5 linguri de gris,100 gr stafide aurii,1 lingura de rom,4 linguri de smanta si daca compozitia este prea tare,adaugam si cateva linguri de lapte batut.Trecem la uns foile de placinta,pe fiecare parte cu ulei.Cu ajutorul unei pensule,facem aceasta operatie,care va merge foarte repede.La fiecare rulou de umplut cu branza, voi pune cate 4 sau 5 foi de placinta.Eu am avut norocul sa fie foile de placinta foarte proaspete si sa nu se rupa.Punem peste 4 sau 5 foi de placinta,branza amestecata si apoi rulam si punem in tava,la cuptor pentru 50 de minute.Este o placinta foarte usor de pregatit si foarte gustoasa.Este foarte buna cand o servim calda,dar se mentine la fel de buna si a doua zi.Pofta buna!!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii