Primul lucru pe care l-am facut a fost sa razui dovleacul si sa il transfer apoi intr-o cratita alaturi de cubuletul de unt si de mirodenii (eu am folosit putin zahar vanilat si scortisoara). Dupa ce s-a transformat intr-un piure fin am trecut la slowcooker-ul Crock Pot and the magic just happened.
Am luat cate doua foi fine de placinta pe care le-am sfaramat in slowcooker, creand niste straturi de "blat". Dupa un strat de foi de placinta urma un strat de piure de dovleac si tot asa: trei straturi de foi si doua de piure de dovleac.
Am setat slowcookerul Crock Pot la 3 ore, pe temperatura high. Dupa trei ore am gasit o placinta aromata, cu o crusta absolut delicioasa.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii