Din Faina, sare ,ulei si apa se framanta un aluat care se imparte in doua. Se intind doua foi. Prima foaiese pune pe fundul tavii mari de la aragaz.
Dovleacul se curata de coaja si se rade pe razatoarea mare. Se amesteca apoi cu stafidele si cu grisul. compozitia de dovleac se presara peste foaia unsa in tava. Deasupre se pune a doua foaie. Se inteapa din loc in loc cu furculita. Se da tava la cuptor la foc potrivit,in cca 45minute e gata!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii