Se curata ceapa, se spala si se taie felii. Se pune intr-o cratita, se acopera cu apa si se fierbe 15 min. Se toarna ceapa intr-o strecuratoare si se scurge. Se clateste cu apa rece si se lasa in strecuratoare sa se scurga bine. Intr-un castron se sparg ouale, se bat bine, se pune laptele, se amesteca cu brinza telemea rasa si se adauga ceapa fiarta. Intr-o tava unsa se pun foile de placinta unse una cite una cu margarina sau ulei.dupa ce se pun jumatate din foi se intinde umplutura de ceapa cu brinza pe toata suprafata foilor, apoi se continua cu restul de foi, unse una cite una, pina se termina. Se taie placinta cu un cutit bine ascutit apoi se introduce tava in cuptor pentru o ora pina se rumeneste frumos.
Se serveste calda sau rece, ca aperitiv. Se poate servi cu smintina.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii