Cubul de Knor sa dizolva in 150ml apa fierbine, iar mazarea se fierbe 10-15 minute in apa sarata. Intr-o cratita se pun la incins uleiul si untul si se calesc - la foc mic - cepele taiate in doua. Se adauga pieptul de pui taiat bucatele si costita taiata fasii, se presara cu faina si se rumenesc, amestecand intruna. Se sting cu zeama de carne, se sareaza, se pipereaza si se fierb incet - cu capac - aproximativ un sfert de ora. Se incorporeaza mazarea si tarhonul taiat (cu foarfeca), se amesteca si se rastoarna compozitia in forma unsa cu unt. Se acopera cu aluatul de foitaj - lipindu-se pe margini cu putina apa -, se unge cu galbenusul batut si se da la cuptor. Placinta se coace 30 de minute (dupa primele 15 minute se reduce temperatura la 180 grade C) si se serveste imediat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii