Intr-un cratita mai mare se pune uleiul,adaugati carnea tocata.Ficatul se taie bucatele si se adauga peste carne.Tocati ceapa marunt si o adaugati peste carne.Puneti mirodeniile si apoi puneti cratita pe foc si caliti totul la foc mic.Se tapeteaza o forma rotunda cu ulei sau cu hartie pergament.Din aluat se opreste un sfert.Din partea mai mare se intinde o foaie care se aseaza in forma,se toarna compozitia de carne calita si acoperiti cu a doua foaie.Se unge cu ou batut pe deasupra si se pune placinta in cuptorul incins.Se coace timp de 45 de minute,la foc potrivit.
Cine prefera poate folosi la aceasta reteta carne de porc.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii