Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.
Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.
Punem carnea tocata (eu am avut de porc si curcan), intr-o tigaie, pe foc. Lasam pana se rumeneste putin, apoi adaugam ceapa si ardeiul tocate si morcovul dat pe razatoarea mica. Adaugam o cescuta de apa si lasam pe foc, pana scade.
Ungem un vas termorezistent cu ulei, asezam foaia de aluat congelat, apoi compozitia de carne amestecata cu ouale batute si patrunjelui tocat.
Marginile foii de aluat, le taiem fasii si le aducem peste compozitia de carne. Ungem aluatul de deasupra cu ou batut.
Introducem in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste, aproximativ 50 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii