Tocam ceapa verde si o calim usor in ulei incins, cam 1 minut; adaugam si carnea tocata, amestecam si lasam pe foc pana carnea isi schimba culoarea. Maruntim carnea cu lingura de lemn. Potrivim gustul de sare si piper. Cand carnea e rece adaugam cele doua oua batute si amestecam. Pana se racoreste carnea pregatim foile de placinta. Captusim o tava cu hartie de copt, asezam o foaie de placinta, o pensulam cu putin ulei, inca o foaie, pensulam cu ulei si tot asa pana asezam cam jumatate dintre foi. Repartizam amestecul de carne si acoperim cu restul de foi, repetand operatiunea de pensulare cu ulei.
Ungem placinta cu ou batut (as fi pus si niste smantana, dar nu am avut in casa) si o coacem pana se rumeneste frumos deasupra. O portionam rece.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii